give 'em hell malone

5.2.10




bir çanta, büyük bir mafya lideri, taşeron mafyacıklar, hepsine kafa tutmuş esas oğlan ve kadınlar.. ah o kadınlar.. ayak üstü binbeşyüz yalan söyleme yetenekleri ile insan dışı bir şey olduklarını bize göseriyorlar..

sanırım filmin girişi ve tiyatro sahnesi oldukça güzel.. ayrıca filmin en güzel karakterleri ve oyunculukları matchstick (doug hutchison) ve boulder (ving rhames..) özellikle matchstick'in konuşmaları ve konuşurken yaptığı hareketler bir an insana joker'i hatırlatıyor ama taklit etmiş demek sanırım büyük haksızlık olur.. boulder'in ise sakın ve bir o kadar da insanı korkutan yapısı ile ses tonu çok iyi bir bütünlük sergilemiş gibi..

ama film genel olarak vasat.. tabii bu vasatlığın nedeni oldukça fazla mafya filmi izlememizde olabilir.. ya da çok iyi olmayan bir konuya sahip olması da buna etken.. izlenebilirliği her daim var ama çok büyük umutlar beklememeniz tavsiye edilir..

son olarak film bitişinde "to be continued" diyor.. bu da sanırım bir devamı olacağına işaret.. belki devamı ile iyi bir bütünlük içerisine girer ve beğeni katsayımı artar..

0 yorum: